Geavanceerd zoeken

€ 0,00

Promoties

Meest bekeken producten

Breng je tuininterieur naar een hoger niveau met onze luxueuze en weersbestendige tuinmeubelen!

Duurzame tuinmeubelen

Bij Emob4garden vind je het ruimste aanbod weersbestendige tuinmeubelen met een lange levensduur. Kies zelf de vorm, het uitzicht, het materiaal en de afmetingen van uw tuinmeubilair.

Het assortiment tuinmeubelen van Emob zijn vervaardigd uit materialen die het volledige jaar doorlopend zonder slijtage buiten kunnen staan. Het aanbod tuinmeubelen is groot en bestaat uit stevige tuintafels, comfortabele tuinstoelen, knusse loungesets en nog veel meer.

U vindt bij ons gegarandeerd de perfecte combinatie om uw tuin in te richten. Naast het grote aanbod, legt Emob zich toe op snel en verzorgd transport. Al onze tuinmeubelen worden binnen de tien werkdagen met gespecialiseerd meubeltransport in uw tuin bezorgd. Vanaf het totaalbedrag van € 50 worden bovendien geen extra verzendingskosten in rekening gebracht!

Loungesets voor alle seizoenen

Zoekt u een originele loungeset van uitmuntende kwaliteit? Dan bent u bij Emob4garden aan het juiste adres.

Met ons ruim aanbod wicker loungesets brengt u vanzelf de zomer in uw tuin. U kon nooit zo comfortabel genieten van het lekkere zomerweer. Bovendien worden bij alle lounge sets zachte en knusse kussens geleverd. Zalig genieten van de zon dus! Eventueel hebt u zelfs de mogelijkheid om uw eigen loungeset met tuinzetels naar keuze samen te stellen.

Al onze tuinmeubelen zijn van hoge kwaliteit en  zijn bijgevolg vanzelfsprekend aangepast aan afwisselende weersomstandigheden. U kunt ons tuinmeubilair gerust het volledige jaar buiten laten staan. Met een minimum aan onderhoud behouden de tuinmeubelen jarenlang hun originele uitzicht.

Luxueuze ligbedden en kussenboxen

Naast de ruime keuze aan tuintafels, tuinstoelen en lounge sets, bestaat het aanbod van Emob4garden ook nog uit ligbedden, transats, kussenboxen, bars en parasols.

Om het helemaal af te maken maakte Emob4garden ook nog een ruime selectie van outdoor speelgoed, bestaande uit onder meer speelhuisjes, springkastelen, glijbanen, schommels,…

Snuffel gerust eens op uw gemak rond in onze webshop, u vindt er zeker de tuinmeubelen die u zoekt!